Atpakaļ uz Treniņi

BUNGEE

BUNGEE nodarbība ir aizraujošs treniņš, kurā izmanto speciālas elastīgas virves, piestiprinātas pie griestiem un ķermeņa, lai radītu pretestību un piešķirtu viegluma sajūtu kustībās. Nodarbības laikā tiek veiktas dažādas dinamiskas kustības, lēcieni un vingrinājumi, kas palīdz uzlabot spēku, izturību, koordināciju un līdzsvaru. BUNGEE ir piemērots visiem, jo to var pielāgot dažādiem sagatavotības līmeņiem. Svara rekomendācija no 45kg- 90 kg. BUNGEE elestīgās virves ir izstrādātas, lai izturētu noteiktu svaru, tāpēc ir svara ierobežojum no 45kg-90 kg robežās. Informāciju nepieciešams precizēt pie trenera, lai izvēlētos atbilstošu pretestību.

 

Šis ir LEMON GOLD treniņš un pieejams par papildus maksu.

 

Treniņu nav ieteicams apmeklēt, ja tev ir: grūtniecība (nav piemērots, jo tas var radīt nevajadzīgu spiedienu uz ķermeni, īpaši vēdera zonu), acu slimības (tīklenes atslāņošanās, glaukoma u.c.), augsts asinsspiediens, sirds slimības, muguras traumas vai neseni mugurkaula ievainojumi, locītavu problēmas, reiboņi vai vestibulārās sistēmas traucējumi, nesen bijusi ķirurģiska operācija vai ievainojums, kas vēl dzīst.

Lai nodrošinātu drošu un patīkamu BUNGEE pieredzi, lūdzu, ievēro šos noteikumus:

  • Apģērbs – lai novērstu ādas berzi no ekipējuma, uz nodarbību vel  garos legingus un apavus. Izvairieties no drēbēm ar rāvējslēdzējiem, pogām vai citiem asiem elementiem.
  • Ēšana un dzeršana –  izvairieties no smagas ēšanas vismaz 2 -3 stundas pirms nodarbības.
  • Veselības stāvoklis – ja jums ir kādi veselības stāvokļi, kas varētu ietekmēt jūsu drošību nodarbības laikā, lūdzu, informējiet instruktoru pirms nodarbības sākuma.
  • Fiziskā sagatavotība –  lai gan nodarbības ir piemērotas dažādu līmeņu sportotājiem, iesācējiem var būt nepieciešams laiks, lai pielāgotos. Cilvēkiem ar ļoti zemu fizisko sagatavotību vai kustību ierobežojumiem var būt grūtāk piedalīties.
  • Punktualitāte – ierodieties vismaz 10 minūtes pirms nodarbības sākuma, lai reģistrētos un sagatavotos. Vēlāka ierašanās var traucēt nodarbības gaitu citiem dalībniekiem.

 

Ilgums
60 min
Kalorijas
300-500 kcal
Intensitāte
No iesācēja līdz ekspertam
BUNGEE

Papildus
informācija

Spēks
Kardio
Lokanība
Nodarbinātie muskuļi

Visas muskuļu grupas. Īpaši rokas, torss un ķermeņa apakšdaļa.

Tev noderēs

Ērts apģērbs, kas neierobežo kustības, dvielis un ūdens.

Ieguvumi

Dace Fitness veicina tievēšanu, jo šie treniņi sadedzina daudz kalorijas. Tiem, kas vēlas lielisku fizisku formu, veselību vai vienkārši lieliski pavadīt laiku.

1/3
1/3

Klubi, kuros notiek treniņi:

Pļavnieki

PĻAVNIEKI, Andreja Saharova iela 30

Grupu treniņi
Privātie treniņi
Plaša kardio zona
Sauna
Yanga sporta ūdens
Roll Shaper
24/7
Funkcionālā zona
1/1
1/1