Atpakaļ uz Treniņi

FLY YOGA

FLY YOGA – unikāls jogas veids, kas apvieno tradicionālo jogas praksi ar elementiem gaisā, izmantojot speciāli pie griestiem stiprinātu šūpuļtīklu. Nodarbība ietver jogas pozas (asanas), elpošanas vingrinājumus (pranayama) un meditāciju, palīdzot uzlabot spēku, elastību, līdzsvaru un ķermeņa apzināšanos.

FLY YOGA priekšrocība – iespēja izjust brīvības sajūtu un vieglumu, veicot kustības gaisā, kā arī droši veikt inversijas, kas palīdz atslābināt mugurkaulu un uzlabot asinsriti. Šī nodarbība ir piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem jogotājiem, jo katru kustību var pielāgot individuālajām vajadzībām un spēju līmenim.

Šis ir LEMON GOLD treniņš un pieejams par papildus maksu.

 

Treniņu nav ieteicams apmeklēt, ja tev ir: grūtniecība, acu slimības (tīklenes atslāņošanās, glaukoma u.c.), augsts asinsspiediens, sirds slimības, muguras traumas vai neseni mugurkaula ievainojumi, locītavu problēmas, reiboņi vai vestibulārās sistēmas traucējumi, nesen bijusi ķirurģiska operācija vai ievainojums, kas vēl dzīst.

Lai nodrošinātu drošu un patīkamu FLY YOGA pieredzi, lūdzu, ievēro šos noteikumus:

  • Apģērbs – lai novērstu ādas berzi pret šūpuļtīklu, uz nodarbību velc t-kreklu, garos legingus un zeķes. Izvairieties no drēbēm ar rāvējslēdzējiem, pogām vai citiem asiem elementiem.
  • Rotaslietas un aksesuāri – pirms nodarbības noņem visas rotaslietas, pulksteņus, matu sprādzes un citus aksesuārus.
  • Higiēna – nodrošiniet personīgo higiēnu – tīri, īsi kāju un roku nagi, ierodieties bez spēcīgiem aromātiem, piemēram, smaržām vai spēcīgi aromatizējošiem losjoniem.
  • Ēšana un dzeršana –  izvairieties no smagas ēšanas vismaz 2 -3 stundas pirms nodarbības.
  • Veselības stāvoklis – Ja jums ir kādi veselības stāvokļi, kas varētu ietekmēt jūsu drošību nodarbības laikā, lūdzu, informējiet instruktoru pirms nodarbības sākuma.
  • Punktualitāte – ierodieties vismaz 10 minūtes pirms nodarbības sākuma, lai reģistrētos un sagatavotos. Vēlāka ierašanās var traucēt nodarbības gaitu citiem dalībniekiem.
Ilgums
60 min
Kalorijas
100-200 kcal
Intensitāte
No iesācēja līdz ekspertam
FLY YOGA

PAPILDUS
INFORMĀCIJA

Spēks
Kardio
Lokanība
Nodarbinātie muskuļi

Visas muskuļu grupas

Tev noderēs

Ērts apģērbs, kas neierobežo kustības, dvielis un ūdens

Ieguvumi

Uzlabo līdzsvaru, lokanību, izturību un stabilitāti

1/3
1/3

Klubi, kuros notiek treniņi:

Skanste

SKANSTE, Grostonas iela 1

Grupu treniņi
Plaša kardio zona
Sauna
Yanga sporta ūdens
BOOTY zona
Roll Shaper
24/7
Funkcionālā zona
1/1
1/1